5beste fotball applikasjoner

5 gratis fotballapper du må prøve

Noen apper klarer du ikke legge fra deg før batteriet på telefonen tar slutt. Vi har funnet frem noen av fotballappene du bør prøve:

1. Dream League Soccer

Har du spilt Ultimate Team på FIFA? Da er dette spillet perfekt for deg. Fotball som vi kjenner det har endret seg, og nå er det din tur til å bygge det beste laget på planeten. Skaff deg ekte superstjerner, bygg din egen stadion, og kjøp spillere som passer inn i ditt lag. Du starter en klubb med ukjente spillere og spiller kamper for å vinne penger til å oppgradere laget ditt. Det gjelder å rykke opp i ligasystemet og utvikle deg mot verdensherredømme. Du kan spille dette spillet både online, multiplayer og offline.

New star soccer-app

 

2.Head soccer

Et relativt enkelt, men allikevel avhengighetsskapende spill. Slå motstanderne med fancy skudd og vinn turneringer. Du spiller om å vinne nye figurer å spille med og oppgradere spillerne til nye høyder. Vinn morsomme hatter og prøv de nye karakterene du vinner. Klarer du å få tak i alle? Spillet kan spilles med venner over bluetooth eller over nett via gamecenter.

Head soccer-app

 

3.New star soccer

Ett av de beste fotballspillene tilgjengelig i appstore. Dette er en komplett simulering av en fotballspillers liv. Du er en stjerne som skal til å starte sin fotballkarriere som 16 åring. Bygg ferdighetene dine, livsstilen og privatlivet ditt. I tillegg til å prestere på banen må du holde kontroll på lagkamerater, treneren og kjæresten din. Etter hvert som du lykkes blir du en ettertraktet spiller og tilbudene fra de store klubbene kommer hyppigere. Bli tatt ut på landslaget og vinn også de store internasjonale turneringene. Gamble med pengene dine på casino, unngå bestikkelser og til slutt legg skoene på hylla for å sette din sluttscore.

New star soccer-app

4. Head soccer LaLiga/France 2016

Spillet minner om Head Soccer, men er allikevel veldig ulikt. Velg en storhodet fotballspiller fra ditt favorittlag i Spania eller i EM og spill kamper for å bli en legende. Du hopper, skyter, løper, header og husk å bruke ditt spesialskudd i vennskapskamper og turneringer. Vinn trofeer og få belønninger om du klarer å vinne. Et utrolig enkelt og artig spill, hvor tiden flyr mens du spiller.

Head soccer LaLiga:France 2016-app

 

5. Soccer world goals

Dette er spillet hvor du tar over som spiller og må være delaktig i de avgjørende situasjonene for ditt lag. Et utrolig simpelt men fornøyelig spill, hvor din koordinasjonsevne og overblikk settes på prøve. Takler du presset?

Soccer world goals-app

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *