Statistikk fantasy premier league

Bruk statistikk for å lykkes i Fantasy Premier League

 

I fotball følger det med en stor mengde tall og statistikk. Disse tallene får du selvfølgelig også stor bruk for i Fantasy Premier League. Med all denne dataen tilgjengelig lønner det seg å vite hvilke type tall du skal se på og hvordan du kan bruke disse på en fornuftig måte. Dette kommer godt med når du setter opp laget ditt, eller gjør andre viktige valg underveis. Her er tips for hvor du bør lete:

 

Data fra Fantasy Premier League

Det finnes flere interessante data tilgjengelig i applikasjonen (som du kan laste ned) og inne på profilen din på Premier League sitt nettstedet. Her kan du finne detaljerte oversikter over hvilke spillere som har plukket mest poeng totalt, hvem som er i best form (gj. poeng siste tiden), hvilke spillere har du råd til og gode sorteringsmuligheter for å lett finne frem til nøkkeltall. Bruk denne statistikken til strategiske beslutninger i spillet, ved for eksempel å hente inn spillere som har plukket mye poeng de siste kampene.

fantasy premier league statistikk

Poengdata

Du kan også finne viktige tall fra Premier League sin offisielle hjemmeside med oversikt over hvem som er toppscorer, har flest assist, eller gule og rød kort. Bruker spiller index til å finne midtbane spillerne som scorer mye mål, eller andre spillere som har gått under radaren. Se gjerne tall fra tidligere sesonger om spillere har hatt en økende prestansjonskurve og kommer til å slå an kommende sesong.

Spillerstatistikk

Bruk tabelldata

Se på tabellene for å finne plasseringene på lagene underveis i turneringen. Bruk også statistikk for hvor mange mål lagene har sluppet inn, scorer totalt eller vunnet/tapt siste kamper, for å spå kampbildet. Se videre på de siste resultatene og se om laget ditt har en god eller dårlig formkurve. Dette vil avgjøre om hvilke spillere du bør hente eller selge til den kommende runden. Lag en oversikt over de kommende kampene og avgjør om dette er et kampprogram som passer spillerne dine.

Tabell statistikk

Bonuspoeng

Ved å velge spillere som får bonuspoeng hver runde, kan dette faktisk tilsvare opp til 100 poeng i løpet av en sesong for kun en spiller! Du kan bruke bonusverktøyet for å holde en fullstendig oversikt over alle som fikk bonus siste runde. Det kan være fornuftig å bruke siden som bakgrunn for å velge en ny spiller, som for eksempel valg av forsvarsspiller, som vil få ekstra poeng om laget holder nullen. Bonusen har en tendens til å havne hos samme spiller, ettersom noen er mye involvert i spillet.

Bonuspoeng fantasy

Sist men ikke minst..

Handler det om å bruke magefølelsen. Se fotballkampene og finn spillerne som leverer godt og går under radaren. Bruk gjerne tid på å finne ut hvordan du skal skille deg fra konkurrentene, ved å velge de som ikke presterer i dag, men neste kamp. Få oversikt over de som ligger over deg på tabellen og finn ut hva de gjør riktig. Kombiner tipsene du henter fra andre, med din egen statistikk og lag en uslåelig strategi.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *