Verktøyene du trenger for å lykkes i fantasy premier league

Fantasy Premier League – Hjelpemidlene du trenger for å lykkes

Å levere et godt sluttresultat i Fantasy Premier League krever et godt hode, blikk for spillet og ikke minst en vellagd strategi. Det er midlertidig ikke lett å lage en god plan, uten å ha verktøy som gir deg fullstendig oversikt over taktikk og endringer i spillet. Å bruke hjelpemidler vil deg store fordeler og gjøre det lettere å gjennomføre flere av de riktige valgene for ditt lag. Her er tips til verktøy du kan bruke:

 

1. Last ned appen

Har du sittet med følelsen at du har glemt å gjøre den viktige endringen før du dro hjemmefra? Ved å laste ned applikasjonen til Fantasy Premier League har du laget ditt tilgjengelig til en hver tid. Ikke bare kan du gjøre live-endringer for laget direkte i appen, men du vil også få lettere tilgang til nyttig statistikk og ikke minst få push-melding når endringer skjer i Premier League (for eksempel kampprogrammet). Å ha alt samlet på telefonen gjør det mye lettere å følge med og du vil få gjort de nødvendige endringene til hver uke. Dette vil redde deg fra å glemme å gjøre det siste byttet, eller noe å fikle med i en kjedelig setting.

 

2. Prisendringsprogrammer

Hvis du har brukt mange hjerneceller for å finne ut når en spiller går opp eller ned i pris, så kan du spare på disse ved å bruke et prisendringsprogram. Programmene gir deg en headsup dagen før en endring og en god oversikt over den nåværende prisen til spilleren. Dette gir deg et viktig beslutningsgrunnlag for når du skal kjøpe eller selge spillere. Et tips er å bruke fplstatistics for å se når en endring skjer, ettersom dette er det mest nøyaktige verktøyet. Du kan se at det kommer en økning i pris ved at en spiller går over 100 poeng, eller en nedgang på under – 100. Bruk gjerne også totalfpl for å estimere hvor stor etterspørsel det er etter spillerne du ønsker, ved å se på den % vise økningen i eierandeler, men husk at dette programmet gir ikke en nøyaktig prisendring.

3. Bruk bloggene

Det kan være nyttig å sammenligne sine egne tanker med andre. Det finnes mange bloggere som gir deg sine egne tips til hvordan du bør sette opp laget, hvilken kaptein og spillere som kan være interessante. I tillegg sitter mange med informasjon om hvilke spillere som skal starte kampene, eller andre rykter fra klubbene som kan være nyttig før du setter opp rundens lag. Det deles også statistikker og tips som gir deg input på muligheter du ikke selv har tenkt på. Norske Fans har samlet alle de største bloggene for Fantasy Premier League, slik at du kan lett følge de beste artiklene dag for dag.

 

4. Hvem tar frispark / straffespark

Det er ofte undervurdert å vite hvilke spillere som til enhver tid tar frispark, corner eller straffespark. Disse situasjonene kan resultere i en assist eller et mål som gir mange ekstra poeng. Er det for eksempel en forsvarsspiller som tar avgjørende straffer, eller frispark? Finnes det en billig spiller fra et av de mindre lagene som tar corner? Det kan ofte stå mellom to spillere når du skal kjøpe inn forsterkninger til laget ditt. Denne oversikten kan hjelpe deg lettere gjøre et valg. Gå inn på tabellen for dødballstakere i premier league for å holde deg oppdatert.

 

5. Hvem er skadet og hvor lenge er de skadet

Få ting er mer irriterende enn at spilleren du nettopp har hentet inn blir skadet, som fører til at du må hente spillere frem og tilbake. Med Fantasy Fotball skader får du oversikten over alle skadde spillere i Premier League. Listen sorteres på klubber, slik at du lett finner antallet utilgjengelige spillere per lag. Her får du en kommentar for status på skaden og en dato for når spilleren vil være klar for spill. Du kan da få rask informasjon om du bør være tålmodig og holde på spilleren, eller om det er en langtidsskade, som gir deg ingen annen mulighet enn salg. Et tips er å følge med på tidligere populære spillere som har vært skadet lenge og dermed er gått ned i pris. Er du tidlig ute med å hente spillere som er tilbake fra skade, kan du gjøre et godt kupp! Gjør gjerne også egen research på skadehistorikker, slik at du slipper å sjekke denne listen altfor ofte.

 

Hva er dine trikks for å lykkes i Fantasy Premier League? Kommenter under, eller kontakt oss hvis du har noen gode tips.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *